Novi trend: Opijanje pomoću tampona

tamponi
Sve više tinejdžera i tinejdžerki koristi tampon natopljen votkom da bi se opiom, a da se to ne primeti po njihovom zadahu…

Policija iz grada Tuttlingena je primetila da među tinejdžerima vlada pomama za „votka-tamponima“ koje smatraju brzim i efikasnim načinom da se napiju. Međutim, ne mogu biti dalje od istine, kažu policajci i upozoravaju da se devojke i mladići, koji su tampone koristili analno, na ovaj način samo izlažu velikom riziku od infekcija.

„Smatram da je ovo veoma opasno,“ rekao je šef jedne dečije klinike, dodavši da se lekari do sada nisu susretali sa ovom tinejdžerskom izmišljotinom.

Za neobični metod napijanja saznalo se kada se početkom meseca jedna 14-godišnjakinja onesvestila na uličnom festivalu u Konstanzu nakon opijanja „votka-tamponom“.

Istraživači su otkrili da je ovaj trend zahvatio veliki broj mladih ljudi na jugu Nemačke i da je popularan i u Sjedinjenim Državama i Skandinaviji. Na Facebooku čak ima par grupa koje su posvećene ovom obliku opijanja i na kojima se čak i nude detaljna video upustva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *