Nakon što su se razveli, ponovo se venčali

Lee i Jan Jones iz Southenda su bili u braku 20 godina. Međutim, podneli su zahtev za razvod 2009. godine. Kad je zahtev bio finaliziran, oboje su bili nesretni zbog toga. Trebalo im je rame za plakanje, te su odlučili da se okrenu jedno drugom.
Samo nekoliko sati prije nego je njihova brakorazvodna parnica bila gotova, shvatili su da su napravili veliku grešku. Šest sedmica nakon što su se razveli, par se ponovo vjenčao u prisustvu njihovo desetero djece.

„Više nikad to nećemo napraviti. Ostavili smo prošlost iza sebe i gledamo naprijed u budućnost. Odluka da se ponovo vjenčamo je najbolja koju smo mogli da napravimo“, rekao je Lee za Daily Mail.

Prvi put su se vjenčali 1990. godine u Southendu. Imali su tradicionalno vjenčanje u crkvi s porodicom i prijateljima. Lee je već imala sina iz predhodnog braka, a tokom 20 godina zajedničkog života dobili su devetero djece.

Njihov odnos je znatno zahladio 2009. godine.

„Imali smo mnogo problema. Ja sam radila, a Jan je pomagao koliko je mogao oko djece i kuće. Pokušavali smo da od toga napravimo što bolji aranžman ali jednostavno nije uspijevalo. Shvatili smo da je razvod najbolje rješenje, te sam se iselila iz kuće“, rekla je Jan.

Oboje priznaju da im je odvajanje bilo najgori period života, ali su i dalje bili uporni u pokretanju brakorazvodne parnice. Tek kad je sve bilo gotovo, shvatili su kakvu grešku prave i da ne mogu živjeti jedno bez drugog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *