Osobine znakova – Vaga

vaga

 

KARAKTERISTIKE VAGA:

Vaga je drugi vazdušni znak. Ona želi da sve bude sjajno; ako si dovoljno dugo s njom pretvoriće te u umetničko delo. Fizička lepota nije jedino važna ovom znaku Simbol Vage je poprečna poluga, s dva izjednačena tasa. Upravo kako vaga važe stvari, tako i ovaj znak ispituje svaku stranu argumenta s namerom da uravnoteži stavove. Vagi je vrlo teško da se prepusti emocijama – jer to je ipak vazdušni znak – ali nije ni tako loše u gomili uzrujanih glasova povremeno imati jedan smiren i razuman. Vaga je povezana sa bubrezima. Oni su u središtu tela i pomažu pročišćenju krvi. Pažljiva, odmerava sve, harmonična, i kao takva, Vaga se dobro slaže sa drugima. Veliki je esteta. Poseduje lepotu, gracioznost, prozračan ten. Na poslu je diplomata, u kući netaktična. Voli timski rad. Elegantna je i ima dobar ukus.

PRIJATELJSTVO:

Vaga je rodjeni diplomata. Sve što radi, htela bi da radi u paru. Želi deliti ideje i raspravljati o velikim životnim temama, sve dok razgovor ne ode u previše lična i neugodna područja i ugrozi prijateljstvo. Prijatelji Vage bi trebali biti tolerantni, privlačni, razboriti i vrlo lepi. A ako dugo čekaju na neku njenu odluku i zbog toga gundjaju, nikada se neće odupreti njenom izuzetnom šarmu.

POSAO:

Za Vagu su ljudi sa kojima radi jednako važni kao i posao koji obavlja. Zbog toga je za nju veoma važno da pronadje ugodnu atmosferu na poslu. Voli da deli odgovornost i da sa partnerom i svojom radnom ekipom donosi zajedničke odluke. Novac joj je potreban da bi svoj život napunila lepim stvarima, ali nikada neće raditi sa lošim ljudima da bi postala bogata.

ZANIMANJA ZA VAGU su: pravnik, sudija, glumac, pevač, političar, slikar, pijanista, diplomata, arhitekta, vaspitač, nastavnik.

GARDEROBA:

Vaga želi biti elegantna i prilično domišljato kombinuje razne delove odeće i obuće. Iako su njene omiljene boje ružičasta i plava, ona uživa da obuče kombinaciju crnog i belog.

SLAVNE VAGE:

Gandhi – indijski vodja i mirotvorac
Jim Henson – kreator Muppetovaca
Margaret Thatcher – bivša premijerka Velike Britanije

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *