Tina Ivanović našla manekena za novi spot na facebooku

Tina Ivanović manekena za novi spot našla na Fejsbuku i tako uštedela nekoliko stotina evra koje bi potrošila da je platila nekog za spot…

Nekoliko meseci je bezuspešno tragala za mladićem za video-klip, koji bi odlično izgledao, a ujedno i bio po njenom ukusu, a onda je iskoristila sve blagodeti koje nudi popularni sajt i tamo pronašla Milana Sretenovića, svog dugogodišnjeg fana. Tako je napokon rešila veliku brigu i ujedno uštedela nekoliko stotina evra, jer je dečko pristao da glumi bez ikakvog honorara.

Dodeljena mu je glavna uloga, a on je bio više nego srećan što mu je ukazana čast da se pojavi u spotu svoje omiljene pevačice. Ponudu je prihvatio oberučke, bez trunke premišljanja, jer mu je dovoljan podsticaj bila činjenica da će na snimanju ispuniti snove i biti barem jedno vreme uz Tinu. Ali, tu nije kraj, jer su pevačica i Milan nastavili da se druže i posle toga. Ko zna, možda je Ivanovićeva u njemu dobila glavnog glumca i za buduće spotove, čime uistinu može spojiti lepo i korisno. Lepo, jer on svojom pojavom pred kamerama zadovoljava njen ukus, a korisno je uvek kad ti evro ostanu u džepu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *