Sneki osigurala noge na milion dolara!

Snežana Babić u osiguravajućoj kući „Lojd“ zaštitila svoje noge duge 125 centimetara, a ujedno njihovom dužinom postala kandidat za Ginisovu knjigu rekorda

To je učinila nedavno, u nemačkoj ispostavi jedne o najpoznatijih svetskih osiguravajućih kuća „Lojd“, i tako zvanično zaštitila svoj „najduži adut“ od celih 125 centimetara.

– Oduvek mi je pričanje o ciframa bilo neumesno, naročito sada, u vreme ekonomske krize. Svaka investicija u životno osiguranje, pa makar i pojedinih delova tela, ulaganje je u ličnu sigurnost i način da se zaštitite od neizvesne budućnosti. Na svoje noge sam uvek bila ponosna, a koliko one vrede, procenite sami – uz osmeh je prokomentarisala Sneki, ne želeći da otkrije tačnu sumu.

Međutim, izvor blizak atraktivnoj pevačici tvrdi da je milion dolara stvaran iznos i otkriva kako je zapravo došlo do toga da se Babićeva odluči na ovaj potez.

– Jedno udruženje iz Srbije podnelo je kandidaturu da njene noge uđu u Ginisovu knjigu rekorda jer su po dužini vrlo blizu nogama Svetlane Pankratove, aktuelne rekorderke. Odmah potom Sneki je odlučila da ih osigura u „Lojdu“ na milion dolara! Naravno, to je i učinila – ispričao nam je sagovornik, dodavši da će publika već u Kumanovu, tokom novogodišnje noći, moći da uživa u pogledu na najskuplje noge srpske estrade. A i šire.

(Folkoteka)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *