Saša Mirković: Milan Stanković postaje moj pulen

Posted: 2010-08-07 23:40:47

Slučaj Milana Stankovića i dalje nije rešen. Mladi, perspektivni pevač je "kažnjen" od strane "Grand produkcije" time što je njegova karijera na pauzi. I dok je Saša Popović najavio da će se uskoro sastati sa Stankovićevim advokatskim timom kako bi razmotrili promenu ugovora, vlasnik producentske kuće "Beoton" Saša Mirković otkrio je da će se nakon raskida ugovora sa "Grandom" Milan naći pod njegovim okriljem. "Milan i ja smo se oko 95 odsto stvari dogovorili. Istina, nismo se čuli nekoliko dana jer imam nekih drugih obaveza, ali smo dva dana proveli u dogovorima oko saradnje. On je dobrodošao u ‘Beoton’ i nadamo se da će nam pored Marije Šerifović, koja je zaštitno lice takmičenja mladih talenata ‘Evropska zvezda’, pomoći da napravimo pravu evropsku zvezdu i pravi festival bez ikakvog izrabljivanja dece", kaže Mirković za "Press". "Stao sam u odbranu sve te dece jer nema smisla da ih neko izrabljuje devet godina, koliko iznose njihovi ugovori. Mene bi živo interesovalo da li su nadležni organi utvrdili koliko je tim pevačima u prethodnih nekoliko godina uplaćeno para na račun i da li je plaćen porez. Ili se možda sve plaća u kešu. Ali valjda će sve doći na svoje mesto. Pravda je spora, ali dostižna", rekao je vlasnik "Beotona".

Ovih dana se Mirković pominjao kao potencijalni direktor nove muzičke kuće "Pink rekords", koja je trebalo da zameni "Grand" na Pinku. O tome Mirković kaže: "Te priče sam i ja čuo, ali za to nisam zainteresovan jer imam svoju produkcijsku kuću ‘Beoton’. Ugovorima sam vezan za Pink i imamo svoju poslovnu saradnju. Nije me iznenadila vest o prekidu saradnje Pinka i ‘Granda’, jer sam znao da se dešavaju neke stvari iza kulisa. Iznenadila me je iskrenost Željka Mitrovića kada je u svom obraćanju otkrio da je ucenjen od strane ‘Granda’. Posle samo jednog dana sve se vratilo na staro. Vežbala su njih dvojica pljuvanje uvis i pljuvanje udalj. Bilo je bitno ko će jače da pljune uvis. Ali obično kad pljunete uvis, ono vam se i vrati. Mislim da nema pobednika, a najveći gubitnik je narod u Srbiji koji će sigurno nastaviti da gleda kulturološki loš program. Gubitnici su i deca koja se takmiče, dok Popović glumi boga. Ali neću ga više pominjati i ostajem pri izjavi, a to je, da bih se dalje prepucavao sa Popovićem preko novina morao bih pre toga dobro da se napijem, ili da se on otrezni", kaže Mirković.

Milan Stanković je i dalje nedostupan za medije, a kako se priča, advokati su ga posavetovali da ne daje bilo kakve izjave dok se ne raščisti njegov status u "Grandu". Za to vreme Popović ga nije štedeo. "Odnos ‘Granda’ prema Milanu je više nego korektan, dovoljno je samo pomenuti da je za tri godine dobio reklamu vrednu više od dva miliona evra, popularnost, gostovanja u emisijama… Zalagali smo se za njegov odlazak na ‘Evroviziju’, jer on nije bio u Breginom planu. Brega je tražio Tanju Savić, Radu Manojlović i Slavicu Ćukteraš, a mi smo se izborili za njega. Kada se vratio sa ‘Evrovizije’, Milan je mnogo poleteo, odbijao je da daje intervjue za medije, a nije svestan da ‘Grand" ne bi mogao da ga stvori bez medija", izjavio je nedavno Saša Popović.

 

Pročitaj na www.svet.rs

Detaljnije na izvornoj strani…

Author:draganAhanI.99

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *