Rokvić, Tržanka i Vidić srpski Robinzoni?

Posted: 2010-06-20 22:45:51

Produkcijska kuća „Vižn tim" krajem jula na Filipinima počinje snimanje prvog srpskog „VIP Survajvera", u kome će se za opstanak na pustom ostrvu boriti mnoge poznate ličnosti!
Među prvima pozive za učešće u popularnom rijalitiju, koji će se od oktobra emitovati na TV Foks, dobili su folk pevač Nikola Rokvić, kreator Saša Vidić, kao i pevačica Goca Tržan.
“Producenti ‘Survajvera’ počeli su uveliko da kontaktiraju sa poznatima. Ponude su do sada dobili Goca Tržan, Nikola Rokvić i Saša Vidić, a u planu su još mnoge druge poznate ličnosti. Zasad se još uvek ne zna koliko će takmičara učestvovati, a izvesno je da će šou trajati mesec dana! Iako je bila predviđena, Seka Aleksić neće učestvovati u VIP serijalu jer je nedavno završila sa emitovanjem sopstvenog rijalitija ‘Moja desna ruka’", otkrio je za “Press” izvor blizak produkciji.
Goca Tržan u kratkoj izjavi za "Press" kaže da bi rado pristala da se na pustom ostrvu nađe u društvu svog prijatelja i kolege Nikole Rokvića.
“Survajver je jedini rijaliti koji nije baziran na prostaklucima i svađama. U njemu mogu da se pokažu lični pečat, trud i rad. Ja sam lično avanturističkog duha i pristala bih da učestvujem u istom. Pošto produkcijska kuća odlučuje ko će se takmičiti, naravno da ne bih pristala da se takmičim sa bilo kim, ali ako Rokvić pristane, u tom slučaju bih pristala i ja”, otkrila je Goca.


 

Pročitaj na www.svet.rs

Detaljnije na izvornoj strani…

Author:nAtAsA..26GV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *