Pevači se raduju pomirenju „Granda“ i „Pinka“

Posted: 2010-08-06 09:29:02

Jedan dan bio je više nego stresan za većinu srpskih narodnjaka. Morali su da vagaju, sabiraju, oduzimaju i odluče da li će krenuti za Sašom Popovićem i "Grand produkcijom“, za koju su snimili albume, ili ostati uz Željka Mitrovića i pokušati da se izbore za mesto u novom "Pink rekordsu“. Ali nakon njihovog iznenadnog pomirenja svi redom su mogli da maramicom obrišu čelo. Pao im je kamen sa srca. Svoje oduševljenje ne kriju, mada sad, kad je sve prošlo, tvrde da su očekivali ovakav rasplet.

Ana Bekuta: Očekivano pomirenje

– To pomirenje se i očekivalo. U svakom odnosu desi se poneka svađica. Najnormalniji je takav rasplet za njihovu dugogodišnju saradnju. Ja sam rekla da ostajem uz "Grand“, ali sad, kad su ponovo zajedno, to je još bolje.

Era Ojdanić: Oni su kao šipka i bubanj

– Znao sam da će se strasti smiriti i da će sve biti kao što je bilo. Nijednog trenutka nisam sumnjao da će se te dve najveće kuće na Balkanu pomiriti, jer su Pink i "Grand“ kao šipka i bubanj – jedno bez drugog ne mogu. Narod je navikao da emisije "Grand produkcije“ gleda na Pinku. Smatram da Pinku treba "Grand“ baš kao što "Grandu“ treba Pink. Pomirenje je bilo neminovno. To je bila varnica koja je, na sreću svih nas, trajala samo jednu noć.

 

Saša Pantić: Tata ostavio ljubavnicu

– Jasno je da, kada se švalerišete, nakon toga sledi pomirenje. Dobra stvar je što je švalerka u Grčkoj, a ono što je daleko od očiju, daleko je i od srca. U Grčkoj vlada velika kriza i oni jadni nemaju ni za benzin, a kamoli da plate 15 miliona evra Popoviću. "Grand“ je takav format da samo na TV Pink može da ima uspeh. "Kursadžije“ će se emitovati na Pinku u okviru emisija "Grand produkcije“, s tim što ću ja biti i urednik humorističkog programa na "ružičastoj televiziji“.

Zorica Marković: Oćeš kakiš, nećeš kakiš

– Ako pričamo o medijima koji su mene ispoštovali, to je Pink. I televizijski i radijski, već 20 i kusur godina. Posle mog razlaza sa PGR-RTS, izvođači poput mene došli su na to da nemaju gde da se pojavljuju. Pink je bio televizija na kojoj smo zastupljeni. Sve manje diskografske kuće su nestale, ostao je samo "Grand“. Moram da istaknem da je Popović ispoštovao svaki dogovor koji smo imali, svaki put. E, sad taj njihov stav i svađa je više kao "oćeš kakiš, nećeš kakiš“. Drago mi je što je nesporazum izglađen.

Dragan Kojić Keba: Razlaz bi bio veliki problem

– Razlaz između "Granda“ i Pinka uopšte nisam doživeo tako skandalozno. Rasturaju se brakovi, pa što ne bi i jedna poslovna saradnja. Postojao sam na estradnom nebu i pre Pinka i "Granda“, tako da meni ova situacija ne bi promenila ništa u životu. Ipak, blagu prednost dajem Pinku u odnosu na Foks. Da su se razišli, mislim da bi i jednima i drugima trebalo dosta vremena da postignu nivo na kojem su bili.

Zlata Petrović: Najbolji mogući ishod

– Konkurencija je u svakom slučaju dobra u poslu. Lepo je kada postoji više diskografskih kuća, ali mislim da je dobra stvar što se "Grand“ vratio na Pink. Nikada nisam rekla da mi je drago što je došlo do njihovog razlaza, nego samo da bi u tom trenutku nastala konkurencija među diskografskim kućama, što bi bilo dobro za pevače. Vreme bi pokazalo da li bi njihov raskid saradnje bio dobar ili loš. Dogodio se najbolji mogući ishod.

Pročitaj na www.svet.rs

Detaljnije na izvornoj strani…

Author:draganAhanI.99

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *