Neda kopirala spot Milana Stankovića “Face“?

Novi spot Nede Ukraden liči na “Fejs” Milana Stankovića. Pop pevačica Neda Ukraden nedavno je snimila novi spot za numeru „Da se nađemo na pola puta’’ koji previše podseća na video Milana Stankovića za pesmu „Fejs“ (Face).

Pored Vedada Jašarevića, koji je režirao oba spota, primetne su velike sličnosti i u radnji spota. Plesačice, koje su skoro pa identično obučene, kao i slična koreografija, kao i nova 3D tehnologija, koja je korišćena izuzetno podseća na ono što je već snimio mladi ‘Grandov’ pevač Milan Stanković.

Moji standardi su daleko veći od osobe koju pominjete. Ne znam da li da vas pošaljem kod psihijatra ili očnog lekara, šta vi pričate?! Kakve igračice pominjete, pa one su angažovane u spotu da bi igrale! Da nije možda trebalo da angažujem balerine da mi igraju ‘Labudovo jezero’?! Moji dometi su mnogo veći, kao i karijera, molim vas. Kako ja mogu da kopiram tog plavog dečka, objasnite mi. Videla sam jednom taj spot koji pominjete, ali mene čudi kako nas vi stavljate u isti koš’, ljutito je objasnila Neda, iskoristivši priliku da još jednom doda da „Neda Ukraden ne može da se poredi i da podseća na tog Milana“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *