Milan Marić Švaba pobednik VIP Velikog Brata

Milan Marić Švaba pobednik je četvrtog VIP serijala Velikog Brata…
U superfinalu četvrtog VIP serijala, koji je bio najgledaniji do sad, prvi je kuću Velikog Brata napustio “najomraženiji“ od ukućana Era Ojdanić. Voditelj Maca ga je prepao ovim izbacivanjem da je samo stigao da kaže “Jakna, jakna“.
Sledeći je kuću napustio “dobrica“ Ervin, izašao je mirno i tiho, kao i što je ušao i boravio u kući.
Posle njega kuću je napustila, uz “Srce je moje violina“, Lepa Lukić, koja se izljubila sa svima, rekla da joj je bilo lepo u kući ali i nekoliko puta pomenula Eru sa kojim nezna da li će nastaviti prijateljstvo. I rekla da je presrećna što joj je Veliki Brat poklonio “Milicu“.
Sledeći je kuću napustio Boki 13, koji je rekao da mu je super bilo u kući i da kao i Lepa najverovatnije neće nastaviti druženje sa Erom.
Poslednji finalista koji je ispao je Anabela, ona je rekla da joj je i ovo veliki uspeh i da je taj dolazak u sam finiš pobeda za nju. I naravno pomenula je da se zaljubila u Mladena.
Na kraju kao pobednik ostao je Milan, koji je bio šokiran, nije ni sam znao šta da radi. Iz kuće je izašao uz pesmu “Ja u životu imam sve“ Beogradskog sindikata“, a napolju ga je čekao veliki aplauz, publika koja mu je dala majicu sa njegovim likom, svi bivši ukućani koji su mu čestitali, Era koji je jedva čekao da otvori šampanjac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *