Marko i Sandra sami u štali

Večeras će biti seksa, šalio se Marko s ostalim farmerima pre nego što je zajedno sa Sandrom, s kojom je ovonedeljni sluga na farmi, otišao u štalu da spava. Marko, koji sa Sandrom flertuje od početka, nije popuštao u svojim nasrtajima…

– Sviraću po tvom telu kao po gitari – govorio je Sandri koja je prihvatila šalu.
– Večeras spavam gola – najavljivala je misica.
Međutim, Marko se uplašio da li će uspeti.
– Džaba mi to što ćeš spavati gola. Kad Niggor u „Interkontinentalu“ sa svim onim ružama i šampanjcem nije mogao da te smuva, kako ću ja pored Ljilje i Bilje – pitao se Marko, a onda mu je Toma dao par saveta.
– Prvo predigra. Uhvati je za ruku pa se malo šetaj sa njom po bašti. Vuci je kroz ono blato, pa onda tek emocije – zezao se Toma dok su se svi smejali.
Kasnije, kada su otišli na spavanje, Marko je pokušao da uđe u njen krevet, nekoliko puta je čak i legao pored misice, a ona ga je odbijala. Marko je morao da prihvati poraz.
– Ona je htela, al’ ja nisam nešto mogao – požalio se Marko kroz šalu Tomi, koji ga već danima nagovara da bude sa Sandrom.
Inače, Sandra i Marko se muvaju od početka, a misica je priznala da je zaljubljena u njega. Iako oboje u spoljnom svetu imaju ozbiljne veze, na farmi nešto i ne haju za to, već se često ponašaju kao pravi zaljubljeni par.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *