Jovani ni palica ne pomaže

POLICAJCI u kući „Velikog Brata“ baš su se uživeli u novu ulogu. Inspektori Karlo, Dragica, Mirjana i Radiša neprestano motre na VB „prevarante“ i „prestupnike“, dok ovi na sve načine pokušavaju da izmaknu pravdi i zakonu.

Manuel je priveden na informativni razgovor, gde su ga najpre saslušali Radiša i Dragica, a zatim Karlo i Mirjana. Seksepilna

čuvarka reda iz Užica imala je problem kako da obuzda „nestašnog“ Piroćanca, koji je na silu pokušao da je poljubi. Sa Manuelom je priveden i Đorđe, jer se takođe tereti da je provalio u policijsku stanicu, a kako bi iznudili priznanje, „opaki“ inspektor Zagorac odlučio je da primeni nasilne metode.
Inače, VB „prevaranti“ u tajnoj sobi štampaju lažan novac. Arsa govori Enisu da će deo novca zadržati za ličnu potrebu, a ostatak za dilovanje. Manuel je upozorio inspektora Radišu da se sprema velika pljačka, a on je tu informaciju preneo svojim kolegama policajcima. Pošto ukućani u jednom trenutku nisu bili na broju, Karlo je rekao Dragici da ide u ispovedaonicu i prijavi Arsin i Enisov nestanak. Frizer je zatim došao do zaključka da ukućani verovatno koriste tajnu sobu i da moraju da pojačaju bezbednost.
Kada su Karlo i Mirjana završili svoje dežurstvo u dvorištu, otišli su u policijsku stanicu da napišu zapisnik. Mira je iskoristila priliku da pogleda i ono što su kolege iz prethodne smene napisali, ali joj se nije dopalo to što je pročitala. Naime, u zapisniku je pisalo da je Jovana tužila inspektorku Miru, jer je seksualno zlostavljala njenog dečka Đorđa. Uvređena policajka je zamolila Karla da iscepaju taj papir, ali je on rekao da to ne dolazi u obzir, jer je sve samo igra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *