Jelena Karleuša prepevala bolivudski hit

Dugoočekivana spektakularna premijera nove pesme „Insomnija“ Jelene Karleuše, koja je bila izvedena u finalu rijaliti šoua „Veliki brat“, izazvala je brojne komentare na račun njenog nesvakidašnjeg izgleda, ali i melodije koja neodoljivo podseća na veliki bolivudski hit “Dance Pe Chance“!

Autor ove pesme je indijski kompozitor Salim Sulaiman, a numera je prvi put izvedena za potrebe filma “Rab Ne Bana Di Jodi“ iz 2008. godine Pomenuta pesma je u martu prošle godine postavljena na sajt „jutjub“, a pevaju je Indijci Sunidi Kauhan i Lab Jajua, a pre JK već je stigla da je obradi bugarska pevačica Ivana. Oni koji su pažljivo preslušali obe numere primetili su veliku sličnost, ne samo zbog toga što su obe otpevane u duetu, već i u ritmu, kao i načinu interpretacije, s tim što je verzija JK više u tehno maniru, dok duetske delove peva bosanski pevač Mirza Hamzić.

– Dobili smo sve potrebne dozvole od „Bolivud enterteinmenta“ za pomenutu pesmu – izjavio je Zoran Birtašević, portparol pevačice dok iz koncertne agencije „Šoumaster“, organizatora koncerta Jelene Karleuše, najavljenog za 15. maj u „Areni“, sa ponosom obaveštavaju da je „Insomniju“ u prvih 24 sata od premijernog izvođenja pogledalo gotovo 200.000 duša, a dosad je to učinilo oko milion ljudi širom planete.

Spot koji je uradio Slavoljub Živanović Zli postavljen je i na zvanični sajt Jelene Karleuše, odakle je besplatno daunloudovan čak 700.000 puta, ističu u toj koncertnoj agenciji.

 

(Folkoteka)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *