Ivan iz “Keš taksija“ nazvao Karleušu tranvestitom

jelena karleusa
Voditelj Televizije „Foks“ i “Keš taksija“ Ivan Ivanović uvredio je pevačicu Jelenu Karleušu nazvavši je transvestitom…

Naime, Ivan je bio gost u šou programu „Moja desna ruka“ Seke Aleksić i nakon što je ona rekla da je ne interesuje kog je seksualnog opredeljenja kandidat i da može da bude i transvestit, Ivanović je dodao:
– Prijaviće se Karleuša. Mnogi su ovakav njegov potez protumačili kao dodvoravanje Jeleninoj žestokoj rivalki Seki, u čijoj emisiji se Ivanović i pojavio.
Poznata pevačica kaže da nije gledala pomenutu emisiju, a Ivanovićev postupak nazvala je nekulturom:

– Nisam gledala, ali su mi javili o čemu je reč. Takve reči najviše govore o njemu samom. Naučila sam sebe da praštam ljudsku glupost. Imam ozbiljnu karijeru, majka sam dvoje dece i prezauzeta sam pripremama za koncert da bih imala vremena da se bavim tuđom nekulturom – odgovorila je Karleuša na voditeljove prozivke.
Voditelj Ivan Ivanović kaže da nije bio instruiran od bilo koga da uvredi JK i dodaje da je samo hteo da zabavi gledaoce:
– Moj zadatak je da zabavljam gledaoce i mislim da u tome uspevam, a nemam nameru da se petljam u estradne vode – rekao je on kada smo ga pozvali.

Voditelju „Foksa“ preti otkaz?!

Jedan od vlasnika Televizije „Foks“ Todoris Kirjaku je dugogodišnji Jelenin prijatelj, te postoji mogućnost da i on bude obavešten o ovom incidentu.
– Jelena se veoma iznervirala zbog nedoličnog ponašanja voditelja i planira da iskoristi svoj uticaj, pozove vlasnika „Foksa“ i skrene mu pažnju na propust koji se dogodio. Ne treba se previše iznenaditi ako Ivanović uskoro bude prinuđen da traži novi posao – priča izvor blizak Karleuši. Inače, Kirjaku je jedan od odgovornih ljudi za Karleušin uspeh u Grčkoj.

(Alo)

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *