Cveta ljubav Manuela i Kiki

Junaci “Velikog brata” Kiki i Manuel očigledno ne mogu jedno bez drugoga. Iako su se proteklih dana posvađali i raskinuli, razdvojenost je kratko trajala i simpatična Makedonka i Piroćanac su ponovo zajedno.

Tako su se u poslednjoj epzodi razmenjivanja nežnosti strastveno zagrlili i pali na krevet. Manuel je ležao preko Kiki i šaputao joj je nežne reči, a onda je Kiki uzviknula:

– Obožavam te!
Podsećamo da su se Kiki i Manuel posvađali zbog Mirjane. Kada je seksepilna medicinska sestra ušla u kuću, Manuel ju je ustrelio pogledom i zaljubio se. Sve je primetila Kiki koja je počela da pravi ljubomorne scene. Što zbog ljubomore, što zbog Mirjane, Manuel je rešio da ostavi Kiki, i to preko Jovane. Kiki je bila tužna, a Manuel je likovao slobodan da muva Mirjanu. Međutim, Mirjana mu je obrusila da on nema šanse kod nje, se te on pokunjeno vratio Kiki.
– Mirajana je moja prošlost. Ona je zatvorena knjiga. Ja i ti smo otvorena knjiga, tek smo počeli. Ti mi mnogo značiš – pričao je pokunjeno Manuel, ali ga je Kristina u početku izbegavala. Ipak, i sama svesna da se zaljubila, na kraju je popustila i oni su ponovo zajedno…
Veliki Brat

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *