Srpske zvezde sa najviše silikona

ana nikolic
Suzana Mančić je otvorila vrata svoje kuće pred kamerama hrvatske emisije o poznatima “Red carpet”, gde je priznala da je među prvima koristila estetsku hirurgiju i da nikad to nije krila. To nas je navelo da se prisetimo koje lokalne zvezde su se najčešće podvrgavale zahvatima plastične hirurgije.
suzana mancic
Suzana Mančić

– Išla sam kod hirurga u Minhen. Bila sam odlučna da promenim nešto na sebi – rekla je u “Red carpetu” Suzana, koja je otvoreno govorila i o tome da je operisala nos, grudi, imala korekciju podočnjaka, kao i da koristi botoks.

– Lice botoksiram redovno. To mi se dopada zato što mi momentalno ispegla borice – izjavila je ova voditeljka svojevremeno.

– Živela plastična hirurgija! Ne želim da postanem zavisnik. Sada ima toliko metoda koje mogu ublažiti proces starenja i dati svežinu licu.

ana nikolic

Ana Nikolić

Pored toga što je otkrila da je povećala grudi, Ana nikada nije priznala nijedan drugi korektivni zahvat. Usne koje su joj u prvom planu, kao i tajnu veoma brzog postizanja idealne kilaže pevačica je prećutala. Kao i navodne implante u listovima.

– Nakon što sam svoje telo dovela do perfekcije, jedino što me nije zadovoljavalo bila je veličina mojih grudi. Danas je plastična hirurgija sveprisutna i uvek glasam za nju, ali s jednim velikim preduslovom – najbitnija je mera – rekla je Ana Nikolić.

jk

Jelena Karleuša

– Čula sam raznorazne komentare o sebi. Navodno sam sva od plastike. Čak sam čula najstrašniju priču da mi je stomak od plastike. Bože me sačuvaj. Naravno da me to nekada uvredi jer, pobogu, i ja sam živo biće. To su predrasude o meni koje me prate – izjavila je Jelena Karleuša. Priča se i da se poigrala sa liposukcijom i ugradnjom silikonskih implantata u zadnjicu. Priznala je samo da je 1999. povećala grudi.

ksenija

Ksenija Mijatović

Jednu od najvidljivijih transformacija nabolje imala je pevačica Ksenija Mijatović.

– Ja sam žena 21. veka. Uradila sam to svesno jer prosto je nemoguće zavarati ljude. Uradila sam korekciju grudi i operisala sam nos. Povećala sam gornju usnu. To je sve. Treba čovek to sve da uradi da bi se osećao dobro, da promeni sve što mu smeta. Lepo je biti lep – rekla je otvoreno Ksenija. Ona je jedna od retkih koja je javno otkrila šta je na sebi ulepšala. Razlika pre i posle je zaista ogromna.

ceca

Ceca

O broju njenih plastičnih operacija može samo da se nagađa. Grudi je povećavala u Brazilu.

– To je uradio Brazilac, jedan od najpoznatijih plastičnih hirurga na svetu. Ne vidim šta je tu čudno, htela sam da imam lepe grudi. Ne stidim se toga i operisaću sve što mi bude smetalo na telu i licu – rekla je Ceca i dodala: Povremeno odem u posetu doktoru Brazilcu, čisto da proverim da li je nešto za popravku.

Blic.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *