Kostolomac i Simona iz “Više od igre“

vise od igre
Mnogi poznati pjevači i glumci umrli su ili poginuli na vrhuncu svojih karijera. Po pravilu, njihove prirodne smrti se objašnjavaju uticajem droge i alkohola, pa čak i polno prenosivih bolesti. Javnost, razumljivo, ne spekuliše samo o uzrocima smrti poznatih ukoliko su poginuli u saobraćajnim nesrećama.
Prerano je izgubio život u saobraćajnoj nesreći i Slobodan Đurić, glumac koji se proslavio ulogom Kostolomca u seriji „Više od igre“, kao i u komediji „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“. Slobodan Đurić je poginuo 1976, u 32. godini. Slobodan Djurić je rodjen 07.jula 1944. godine u Bajinoj Bašti a poginuo je 22. decembra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći. Glumio je u dosta filmova (Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo, Severno od sunca, Nevidljivi čovek, Mister Dolar, Vreme ljubavi…) kao i u serijama (Više od igre, Pozorište u kući…).
vesna
Vesna Malohodžić rodjena je 25.11.1948 u Sarajevu. Glumila u mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima. Važi za jednu od najlepših glumica koje su se pojavile na prostorima stare Jugoslavije. Poznata po ulozi Simone u seriji “Više od igre“, snimila je dosta filmova (Jastuk groba mog, Drugi čovek…) kao i u serijama (Više od igre, Bolji Život, Vruć vetar…), poslednji njen nastup na filmskom platnu je u tv seriji iz 1999 godine “Teatar u Srba“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *