Elen Rivas u šokantnoj PETA reklami

rivas peta
Razgolićavanje slavnih ličnosti uvek je bio efektan način za grupu za zaštitu životinja, PETA, da privuče pažnju i izazove kontroverzu. Njihova poslednja kampanja je učinila sve to i malo više – provokativna slika Elen Rivas koja krvari od četiri banderilje zabodene u leđa okarakterisana je kao jeziva i nepodobna za objavljivanje….
Španska manekenka i bivša verenica Frenka Lamparda, Elen Rivas, obnažila se za kampanju protiv borbe s bikovima, u nadi da će ubediti turiste koji idu u njenu domovinu da gledaju ovaj „varvarski krvavi sport“ da odustanu od te namere.

„Moja reklama je možda previše surova, ali to nije ništa u poređenju sa nasilnom, krvavom realnošću borbe s bikovima“, kazala je Rivasova.

Većina Španaca protivi se ovom sportu, a PETA i ja želimo da skrenemo pažnju Britanskim turistima da ih ne obmane propaganda ove industrije. „Nema apsolutno ničeg romantičnog u mučenju i ubijanju životinja iz zabave”.

Magazin low cost avio-kompanije EasyJet odbio je, međutim, da objavi reklamu zbog viška golotinje ali i zato što je suviše surova.

Uprkos zabranama u Kataloniji, na Kanarskim ostrvima i u Ekvadoru, ovaj tradicionalni sport i dalje je rasprostranjen u pojedinim delovima Španije, Portugala i Južne Amerike.

U cilju podizanja svesti o zaštiti životinja, PETA je objavila i listu najseksepilnijih poznatih vegetarijanaca.

To su komičari Rasel Brend i Kristen Vig. Brend je vegetarijanac od 14. godine, a Vigova je otkrila da joj ovaj način ishrane pomaže da ostane u odličnoj formi.

B92.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *