Christina Aquilera mrtva pijana se uvukla u krevet kod kolege

kristina pijana
Christina Aquilera se nedavno rastala od supruga Jordana Bratmana pa se bacila na pravu misiju šokiranja javnosti – novi dečko, višak kilograma, divlji provodi, a najnoviji trač je…
Kako prenosi US Weekly, pevačica se nepozvana pojavila na rođendanskoj žurci Jeremyja Rennera pa se, navodno, toliko napila da je svima prisutnima bilo neugodno u njenoj blizini.

Nekoliko svedoka sa zabave je otkrilo: „Christina je bila užasna na zabavi. Ponašala se kao budala, a dečko ju je morao smirivati i govoriti joj da ide na spavanje.“

Nakon niza scena priređenih u pijanom stanju, kojima su se ostali čudili, Christina je zaključila da bi bilo najbolje malo da prilegne pa se bacila u krevet samog slavljenika.

„Neko je došao do mene i rekao mi da je Christina u mojoj sobi. Otvorio sam vrata i upitao je šta radi. Ona je počela nešto nerazgovetno da priča, a njen dečko Matthew je trljao po leđima kako bi joj bilo bolje. Ko to radi? Došla je nepozvana i ušla mi u krevet. Moji roditelji su bili na toj zabavi“, ogorčeno je ispričao slavljenik Jeremy, prenosi US Weekly.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *