Brenina vila je kao kućica za vrtlara u rezidenciji Marka Jarića

brena boba
Boba Živojinović pohvalio se kako su prošlog ljeta kupili kuću u Miamiju nasuprot Adriane Lime i Marka Jarića . Zatajio da je njihova devet puta jeftinija vila kupljena na kredit dok su Jarići za svoju iskeširali 9 miliona dolara. Brenina 2 toaleta s 3 skromne zvjezdice dok se „susjeda“ brčka u 6 de luxe kupaona. Bobina floridska vila izgleda poput kućice za vrtlara u rezidenciji NBA košarkaša Jarića.
brenino kupatilo
Brenino kupatilo
Kad je Slobodan Živojinović prošle jeseni potvrdio deložaciju iz apartmana u Flamingo tornja u Miamiju zbog dva dolara, izjavio je kako su Lepa Brena i on kupili kuću u Miamiju nasuprot vile Adriane Lima i Marka Jarića. Neupućeni su stekli dojam kako vila Živojinovićevih luksuzom i cjenom ne zaostaje za rezidencijom  Jarić – Lima.
jaricevo kupatilo
Jarićevo kupatilo
No, istina je posve drugačija. Floridsko utočište Lepe Brene devet puta je jeftinije od luksuznog doma slavnog top modela i srpskog NBA košarkaša.

Dok su Živojinovići svoju vilu na Biscayne Boulevardu platili nešto više od 950.000 dolara i to na kredit, bračni par Jarić – Lima za svoju su keširali 9 miliona dolara.

I dok dom Jarićevih odiše luksuzom podjednako izvana i iznutra, Miami vila Lepe Brene izgleda otprilike kao kućica za vrtlara na imanju bivšeg Victoria’s Secret anđela. Teško da bi iko pri pogledu na interijer Breninog floridskog doma mogao zaključiti da je to dom jedne od najvećih zvijezda ex-jugoslavenskih prostora.

zivojinovici
Vila Živojinovića iz vazduha
No postoje i neke sličnosti. Obje su vile na obali. Uknjižili su vlasništvo u isto vrijeme – u avgustu 2010. godine. Naravno lokacija je neuporediva. Dok je Indian Creek, ekskluzivni Miami otok na kojem su luksuzno gnijezdo svili Marko i Adriana, Biscayne bulevar Živojinovićevih je mnogo skromnija lokacija. Slične su samo godine gradnje njihovih vila. Floridsko odredište Lepe Brene građeno je 1950. a njihovih „susjeda“ 1958. godine. Dok se Jarići mogu pohvaliti sa čak 4 velike de luxe i 2 male ali ekstra kupaonice, Živojinovićima su na raspolaganju 2 skromne prostorije za ličnu higijenu i nuždu. Jarićevi službeno imaju 4 spavaće sobe one su na razini predsjedničkih apartmana u hotelu s 5 zvjezdica. Porodica prvog folk grla bivše države ima  tri skromne spavaće sobe, koje bi se mogle kategorizirati sa 3 skromne zvjezdice, navodi Divković – Milanović.
jaric
Jarićeva vila iz vazduha
Također, slavni košarkaško-manekenski par ne mora svoje rajske Miami kvadrate iznajmljivati. Tenisko-pjevački bračni par Živojinović za svoju floridsku „kućicu-slobodicu“ upravo traži podstanare. Cijena, za domaće prilike velika, ali za Miami prava sitnica – 6.400 dolara na mjesec. Budućem podstanaru stoji na raspolaganju (za Miami prilike) mali bazen u dvorištu i naravno, kako bi rekao Boba Živojinović, „susjedstvo“ slavnog para, doduše s druge strane oceana.
Odlomak iz knjige “Kondo, Kondo“, autorke Irene Divković Milanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *