Udala se za 11 vojnika i sve ih opljačkala

11 muza
Bobi En Finli u poslednjih 20 godina bila je udata za 11 američkih vojnika koje je ubrzo posle venčanja pljačkala i bežala…
Policija trenutno traga za njom, a američka armija je angažovala i specijalne istražitelje. Njen metod je jednostavan. Posećivala je vojne baze u potrazi za usamljenim muškarcima koji bi trebali da budu prebačeni na službu u drugim zemljama. Naivnim vojnicima je pustala priču da je ona ćerka generala-marinca koji joj je ostavio veliko bogatstvo koje može da dobije samo ukoliko se uda.
Odmah po venčanju Finlijeva je počela sa kradjom novca sa njihovih bankarskih računa i čekova. Kako Daily Mail prenosi ova Amerikanka je sve ovo počela 1993. godine i do sada ima devet deteta od različitih muževa – žrtvi. Deca žive širom SAD a mnogi od njih nikada nisu ni upoznali svoje očeve. Finlijeva je navodno i promenila prezime i broj socijalnog osiguranja da bi sakrila trag.
Vojnik Šejn Čisman, jedna od žrtava, za američke medije izjavio je da je Bobi upoznao 1998. godine u Ford Hudu u Teksasu. Kratko su se zabavljali pre nego što su se venčali. “Ja sam je oženio u ponedeljak, a sledećeg vikenda ona je pobegla“, rekao je Šejn.
Američka policija još traga za njom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *