Indijac dobio sina u 94. godini

otac 94
Ramajit Raghav (94) iz Indije tvrdi kako je njegova supruga Shakuntala (59) prošlog meseca rodila sina Karamjita. Par dečaka opisuje kao ‘božji dar’ i kažu da planiraju da imaju još dece. Ramajit je verovatno najstariji muškarac na svetu koji je postao otac…

˝Divno je što sam postao najstariji otac na svetu. Želeo sam dete pa sam se molio Šivi. Uslišao mi je molitve˝, rekao je Ramajit. Svoju muževnost pripisuje kaloričnim dijetama, a kaže da dnevno popije oko tri litre mleka, pola kilograma badema i pola kilograma maslaca. Naglasio je kako je posetio mesnog vrača, koji mu je predložio tablete zbog stanja s masnoćama, ali ih je odmah bacio.

Ponosni otac je na pitanje je li zabrinut zbog budućnosti sina istakao kako će se igrati s njim barem još jedno deset godina. Ramajit ističe i da se njegovom sinu neće ništa dogoditi nakon njegove smrti. Uveren je kako će živeti više od sto godina, piše The Sun. Ukoliko su Ramajitove tvrdnje tačne, preoteće titulu najstarijeg novopečenog tate na svetu Ramu Jogi, koji je u 90. godini 2007. po 22. put postao otac.

otac 94

otac 94

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *