Ima šestoro dece a u finalu je izbora za Mis bikinija

carol anne
Carol Anne Edgerton (33) sigurno je pravi primer ostalim ženama koje posle porodjaja muku muče sa viškom kilograma. Ova Engleskinja je bila čak 6 puta trudna, a i pored toga svo vreme ima prelepo telo…
„Jedna bivša misica me je videla na jednom sastanku na bazenu i nije mogla da veruje da imam šestoro dece. To često čujem od ljudi,“ priča Kerol, kojoj briga o figuri ne oduzima previše vremena.
„Ne vežbam baš mnogo, a dnevno pojedem četiri obroka. Valjda jednostavno imam dosta sreće sa dobrom formom,“ dodala je Carol.

Zato je prilično posvećena izboru ‘Mis kupaćeg kostima’, koji joj je do sada bio prilično frustrirajući, ali kako je stigla do finala, kaže da samo želi da pobedi. Za to joj nedostaje novac, pa traži pomoć sponzora.

„Ukupno mi je bilo potrebno oko 500 funti. Sama sam se pobrinula za šminku, haljinu i frizuru, i sada mi nedostaje još 200 funti,“ kaže Kerol i dodaje da ima veliku podršku ponosnog supruga Džejmsa.

Ova prelepa dama je nakon svakog svog porođaja iz bolnice izlazila u farmerkama veličine 36, a danas ima zavidne pločice na stomaku i potpuno zasluženo se nadmeće na izboru za Mis bikinija, za koji se nedavno prijavila i stigla do finala.

carol anne edgerton
carol anne edgerton
carol anne edgerton
carol anne edgerton

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *