SMS poruke za 8. mart

Da budes puna kao brod, da se sve muskarce bacas na pod, mi smo ribetine one su skart, Srecan ti zeno 8.mart!

Volim te sto si najlepsa bajka i sto si rodjena da budes bas moja majka.

 

Jos lepsa vam jutra svitala,pesma vam u susret hitala…ljubav vas u zivot pratila za sva dobra,dobrim vam se vracala…svim DAMAMA SRETAN 8.MART!!!

 

Da budes puna kao brod, da sve muskarce bacas na pod, mi smo ribetine, oni su skart, srecan ti zeno osmi mart!

 

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato sto si zena vec zato sto si jedinstvena od svih drugacija.. SRECAN 8. MART

 

Saljem ti zvezdu najlepseg sjaja, saljem ti puno srece bez kraja, saljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepse zelje na danasnji dan! SRECAN 8. MART

 

Mnogi ce ti pozeleti brdo lepih stvari, ali ce se malo njih potruditi da to ostvari.Ja ti zelim samo onoliko, koliko je potrebno da budes srecna.. SRECAN 8. MART

 

U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije vidjena…
A ona glasi..
Srecan 8.mart

 

Mi smo žene zmajice, Rođene ko kraljice anšžđeli nas stvorili da bi muške lomili zbog nas su pesme pevali, ponos gubili, vodili rat i zato ti SRECAN OSMI MART!

 

Pruzi mi ruku da te odvedem gde se i tuzni smeju. Podji sa mnom gde oblaci srece vecito greju. Pusti da ti pokazem kako andjeli disu i kako oni VOLIM TE pisu.

 

Mnogi ce ti pozeleti brdo lepih stvari, ali ce se malo njih potruditi da to ostvari.Ja ti zelim samo onoliko, koliko je potrebno da budes srecna..

 

Nek ti sreca postane stvarnost , nek ti zdravlje postane trajnost, nek te ljubav u srcu greje i nek se ostvare sve tvoje zelje.

 

Ova poruka prenosi srecu i dobro raspolozenje! Makar na trenutak uzivaj u osecanju da neko uvek misli na tebe.

 

U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije vidjena…
A ona glasi..
Srecan 8.mart

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! Sretan ti 8 mart.

 

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato sto si žena već zato što si jedinstvena i od svih drugačija.. Sretan 8 mart.

 

U tvoj telefon je zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije vidjena…A ona glasi..Srećan 8.mart

 

I da se svet menja, i da se svet ruši, jedna žena uvek u srcu je i duši. Ne daj bože da je nema… Majko srećan ti 8. mart dan žena!

 

Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe.

 

Volim te, jer si život moj i tebi dugujem sav uspeh svoj ne volim samo ovaj osmomartovski dan jer i svaki drugi nama poseban

 

Ovo je slatka poruka, pisana slatkim slovima u jednom slatkom danu i koja je poslata u najsladjem minutu i može je dobiti najsladja osoba na svetu. Sretan ti 8 mart slatkiš.

 

Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smeju. Podji sa mnom gde oblaci sreće večito greju. Pusti da ti pokažem kako andjeli dišu i kako oni volim te pišu. Sretan ti 8 mart.

 

Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari.Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš srećna. Sretan 8 mart.

 

Hoću da svakog dana me voliš da svaki korak za mnom ponoviš, da mi sve s tobom bude kao san, a ne samo taj osmomartovski dan.

 

Ljubavi moja najdraža volim te više od svega odavde pa sve do neba… Srećan ti 8 mart.

 

Neka ti svaki sledeći dan bude bolji,neka sve bude po tvojoj volji, i kada pada kiša nek tebi sija sunce. Sretan ti 8 mart.

 

Moje su želje danas okrenute ka tebi, u tvome srcu moje je mesto. Znam da me volis od samog starta, alI najviŠe na dan 8.-og marta.

 

Neka ti sreća postane stvarnost, nek ti zdravlje postane trajnost, nek te ljubav u srcu greje i nek se ostvare sve tvoje želje. Sretan osmi mart.

 

Cveta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cveta i dalje!!! Sretan ti 8 mart.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *