SKANDAL: 17-godišnjakinja objavila slike golih australijskih fudbalera

australija
Poslednjih nekoliko dana Australiju zabavlja skandal u kome glavne uloge imaju fudbaleri St. Kilde i sedamnaestogodišnja školarka Kim Duthie….
Kim je odlučila da im se osveti, nakon što je bila prebliska sa njima, pa je na Facebooku objavila njihove razgolićene fotografije, a tvrdi da je to tek početak…
australija

Kako prenose svetski mediji, Australijka Kim Duthie podigla je dosta prašine u svojoj zemlji i trenutno seje strah i paniku među mnogim australijskim fudbalerima, čije kompromitujuće fotografije poseduje.

Naime, Kim je na Facebooku objavila fotografije razgolićenog kapitena St. Kilde Nicka Riewoldta sa saigračem Zacom Dawsonom, dok je na drugoj u neugodnoj pozi uhvaćen Nick Del Santo. Preko obe slike je napisala „Srećan Božić! Vlasništvo školarke St. Kilde“.

Međutim, tu nije kraj neugodnostima za fudbalere, jer Kim tvrdi da je tek krenula u osvetnički pohod zbog lošeg odnosa igrača prema njoj:

„Nemam samo jednu ili dve fotografije, nego 21! Na njima su igrači Sydneyja, Collingwooda, Richmonda, Hawthorna i nekoliko njih iz Melbournea. Sve su slične ovima koje sam objavila“, poručila je Kim preko svog profila na društvenoj mreži i u intervjuu za radio ABC dodala:

„Rekla sam im da ću ih slikati, a oni su pozirali i nisu tražili da obrišem fotografije. Ako se to zove dopuštenje, onda sam ga imala. Ne tražim ništa od njih i ne ucenjujem ih, samo im se svetim“, izjavila je Kim.

Fudbaleri su održali, za njih, veoma neugodnu konferenciju za medije, na kojoj su ponudili svoju istinu. Izjavili su da su slike napravljene u šali i da ih je Kim ukrala iz kompijutera njihovog saigrača Sama Gilberta.

australija
„Fotografisali smo se tako iz šale kad smo na kraju prošle sezone bili u Miamiju, a ovo je mojim bližnjima uprouzrokovalo mnoge neprilike. Gilbert me je razočarao jer nije izbrisao fotografije iz kompijutera, iako sam ga molio da to učini“, izjavio je Riewoldt, dok je Gilbert poručio:

„Na veoma bolan način sam naučio lekciju. Kada sam se vratio iz Miamija, stavio sam fotografije na laptop, a Kim i njena prijateljica su bile kod mene. Koristile su moj kompijuter i nisam znao da su mi ukrale fotografije. U šoku sam“, skrušeno je poručio Gilbert.

Ovo su samo dve objavljene fotografije, ukoliko ih bude više (ako Kim ispuni obećanje) obavestićemo vas. Vidimo se uskoro…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *