Glamur u Srbiji

glamur srbija
Heidi Janković je izgleda povukla nogu, njene fotografije sa punoletstva objavljene na facebooku su za 24 časa postale pravi hit u Srbiji i regionu, ali nije Heidi jedina…
masovno su počele da se pojavljuju fotografije što na facebooku što na pojedinim portalima sa proslave glamuroznih rodjendana širom Srbije.
Da podsetimo Heidi Janković, dete naših gastrabajtera iz Švajcarske, je organizovala veliku Pink žurku kod svoje kuće na kojoj je bilo preko 500 zvanica. Svi prisutni, koji su došli da uveličaju ovo veselje, od slavljenice na poklon su dobili hemijske olovke sa obeležjem “Heidi 18″, pink majce, torbe, a sala je bila dekorisana pink detaljima i posterima na kojima je sama slavljenica. Slavljenica se nije ni nadala da će toliko pažnje izazvati njene fotografije.
Druga je Valentina Adamović iz okoline Jagodine kojoj je takodje priredjena nezaboravna proslava punoletstva i koja je takodje objavila svoje slike na facebooku, naravno i njena proslava nije ništa manje zaostajala od ostalih.
Početkom avgusta u Dušanovcu, vlaškom selu pored Negotina, priredjeno je nevidjeno krštenje za pamćenje, U Domu kulture organizovano je slavlje za 550 zvanica, zidovi Doma kulture su bili obavijeni belom i roze svilom a na svakih 10 gostiju je išla po jedna torta.Dušica i Siniša Krčetić, koji žive i rade u Bad Homburgu u Nemačkoj, krstili su svoju 12-godišnju ćerku Djesiku u pravoslavnoj crkvi. Posle toga je organizovano veselje, a goste je zabavljao Dragan Kojić Keba. Dušica i Siniša nisu žalili novca da prirede nezaboravno krštenje svojoj mezimici, a po nezvaničnim informacijama potrošili su jedan ceo novi trosoban stan u Negotinu.

Pogledajte neke od slika sa ovih proslava preuzete sa facebooka i portala www.vesti-online.com…

glamur srbija heidi glamur srbija vale glamur srbija vale
glamur srbija heidi glamur srbija vale glamur srbija negotin
glamur srbija heidi glamur srbija vale glamur srbija negotin
glamur srbija heidi glamur srbija vale glamur srbija negotin
glamur srbija heidi glamur srbija vale glamur srbija negotin
A evo i video klipa sa proslave punoletstva Heidi Janković…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *