PARTIZAN: Trabzon odustao od Klea, stigao Brožek

cleverson
Turci se izgleda okrenuli jeftinijim varijantama. Braća Brožek iz Visle, od kojih je Pavel napadač, Pjotr defanzivac za dva miliona evra stigli u klub.
Lider turskog šampionata neće poslati ponudu za Klea koja zadovoljava ambicije Partizana. Radi se, podsetimo o četiri miliona Evra, pa se Trabzon okrenuo nekim jeftinijim igračima.

Kako piše „Sabah“, alternative su Pavel Brožek iz Visle, ali ni on nije baš jeftin, uz to Poljaci ne žele da prodaju ovog napadača.

Zbog toga je trener Guneš dao zeleno svetlo da se pokrenu pregovori oko fudbalera Briža Dorža Kumahe.

Ovaj Kamerunac je imao odličnu prošlu sezonu, stigao je u Belgiju iz nemačkog Duizburga i privukao veliku pažnju svojim igrama. Međutim, tokom jeseni nije mnogo igrao i procenjuje se da bi Briž mogao da mu dozvoli odlazak.

Turci ne pominju cifru, ali se pretpostavlja da je Kumahe duplo jeftiniji od Klea, i da neće koštati više od dva miliona evra. U poslednjem razvoju događaja, izgleda da je Trabzon doveo braću Pjotra i Pavela Brožeka za oko 2 miliona evra.

Jedan je defanzivac, drugi napadač koji ima nekoliko nastupa za reprezentaciju Poljske, što verovatno znači da klub neće poslati Partizanu ponudu za Klea.

Sportske.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *