PARTIZAN: Ništa od Ajovija, „Troteri“ žele Ekvadorca?

ayovi
Oven Kojl menadžer Boltona zagrizao za mladog napadača koji i sam želi u Premijeršip. Njegov najbolji prijatelj igra za Junajted..
Sjajne partije Haimea Ajovija nisu prošle neprimećeno, postigao je više od 20 golova u šampionatu Ekvadora, a trener Stanojević je otišao na dug put, kako bi gledao jednog od najtalentovanijih napadača u ovoj zemlji.

Međutim, u igru se uključio Bolton. „Troteri“ traže špica, Oven Kojl se veoma pohvalno izrazio o njegovim kvalitetima, pa bi Ajovi mogao na ostrvo. Procenjuje se da s obzirom na godine i činjenicu da je debitovao za reprezentaciju ne bi imao problema da dobije radnu dozvolu.

Engleski mediji objavljuju da će Ajovi imati veliku podršku, ukoliko stigne u Premijeršip od bliskog prijatelja i na neki način tutora, Antonija Valensije. Zvezda Junajteda bi olakšao zemljaku prilagođavanje na ostrvu.

Stanojević je inače gledao meč između LDU i Emeleka koji je domaćin dobio sa 2:0. Miler Bolanjos, za koga se takođe pričalo da je meta Partizana je postigao dva gola na tom meču.

Sportske.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *