PARTIZAN: Nigerijac ponovo u Partizanu?

emeghara

Ifeani Emeghara ponovo u Partizanu?! Nekadašnji levi bek crno-belih trenuto je u nemilosti trenera Steaue Marijuša Lakatuša, pa bi lako mogao da dobije dozvolu da promeni sredinu….

Prema pisnju rumunskog Prosporta, srpski šampion je već poslao zvaničnu ponudu, vrednu 300.000 evra Steaui za Emegharu. Po njihovim saznanjima,ovaj transfer je blizu realizacije.

– Ifeani će se skoro sigurno vratiti u Partizan. Jedino je predsednik kluba Bekali zasada protiv te ideje, ali, na kraju bi mogao da popusti. Emeghara bi voleo da se vrati u Beograd, jer se tamo razvio kao igrač – piše Prosport.

Međutim, „izvor“ iz Humske 1 tvrdi da od tog posla nema ništa. Koordinator u upravi Partizana Albert Nađ ne zna o čemu se radi.

– Koliko ja znam, Emeghara ne dolazi kod nas – kaže Nađ, prenose Novosti.

Nigerijac je ove sezone odigrao samo šest utakmica za Steauu, većinu vremena je proveo na klupi i rado bi promenio sredinu. Emeghara u proleće 2005. godine bio jedan od najtraženijih igrača Partizana, da bi kasnije doživeo veliki pad posle operacije prepona.

Posle toga su ga crno-beli prodali za 750.000 evra Politehnici iz Temišvara, gde je ponovo zablistao, pa ga je Steaua kupila za čak 1,2 miliona, što je tada bio najveći transfer u rumunskom fudbalu.

Sportal.rs

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *