PARTIZAN: Kraj sapunice – Kleo se dogovorio

kleo
Brazilac konačno otputovao u Hong Kong gde će potpisati ugovor. Poslednje prepreke otklonjene, ugovor na tri godine, bez bonusa igrač će zarađivati oko milion evra godišnje. Partizan prošao dobro, više od tri miliona će se sliti u kasu crno – belih. Naime, Guangžu je promenio sporne detalje ugovora i sada više ne postoje prepreke.

Brazilac će zarađivati oko milion evra godišnje, plus bonuse koji bi mogli da mu donesu još pola miliona. Ugovor je na tri godine, sa opcijom da bude produžen još jednu sezonu, sada je jasno zbog čega je Brazilac insistirao da ode i da reši egzistenciju.

U Partizanu su iznenađeni uslovima koje je Kleo dobio, taj novac bi mogao samo da sanja u Evropi, ali je jasno da se finansijska kriza mnogo manje oseća na Istoku.

Što se samog Partizana tiče, transfer je oko četiri miliona evra, priča se da će oko 800 000 pripasti agenciji koja je učestvovala u čitavom poslu. Za Partizan je bilo najvažnije da dovede zamene, na kraju su to uspeli da učine, pa je Kleu dato „zeleno svetlo“ za odlazak.

Sam igrač se zahvalio klubu i navijačima na svemu, tvrdi da će se vratiti u Partizan i da to nije čista kurtoazija. U svakom slučaju novac koji je Partizan zaradio, nakon što je Klea kupio za 400 000 evra će ovog fudbalera učiniti rado viđenim gostom u Humskoj.

I ne samo to, naravno, njegovi golovi su bili odlučujući da se Partizan letos domogne Lige Šampiona, ali i da na domaćoj sceni dominira u prethodnih 18 meseci.

Sportske.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *