PARTIZAN: Jesenji prvak kreće u potragu za pojačanjima

pripreme
Partizan je jesenji prvak Jelen Superlige sa pet poena prednosti nad Crvenom zvezdom. Nažalost crno-beli su se oprostili od Evrope, a sada je bitno spremiti ekipu za proleće i nove izazove. Iako je polusezona gotova, za trenera crno-belih, Aleksandra Stanojevića, nema odmora. Sada kreće potraga za pojačanjima.

– Pokušaćemo već u narednih 15 dana da raščistimo situaciju ko će prvo otići, kakva je situacija sa Kleom, Moreirom… Ljudi očekuju da brzo dovedem nekoga, a Arsenal je 54 puta posmatrao Aršavina pre nego što ga je kupio. Nećemo nikog dovesti reda radi, pa makar nikog ne kupili. Najbolji rezime učešća crno-belih u Ligi šampiona dali su „grobari“ na meču sa Šahtjorom – „Putuj Evropo, super smo se družili“! Šest mečeva, pet meseci, zvezdice elitnog kupa su sijale iznad Beograda i došlo je vreme za rastanak. Nadamo se samo da ih nećemo opet čekati punih sedam godina – kaže Stanojević, prenose Novosti.

Stanojević je prokomentariosao sudbine, odnosno statuse Boje, Tomića i Šćepovića.

– Boja nije zadovoljan, to je pokazao na treninzima i što se mene tiče, on je slobodan. Sa Tomićem i Šćepovićem ću u petak da razgovaram, želim da popričamo, da bismo postavili kodekse ponašanja – rekao je Stanojević.

Sportal.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *