Igrač dobio žuti karton jer je prdnuo sudiji u facu!

Znate li kako se zove fudbaler dana u Engleskoj? Radi se o nekad savršenom marginalcu Leviju Fosteru, koji je doslovno u sekundi postao zvijezda.
levi Foster je na utakmici protiv Apsley Housea pustio vjetar – ravno sudiji u lice. Zvuči gotovo nemoguće, ali po pisanju Mirrora, dogodilo se upravo to.

Dok je njegov tim bombardovao protivnika sa čak pet komada, Levi je jednim, ali vrijednim tako omamio nesretnog sudiju, koji se još uz sav peh zove i Bunny Reed, da mu je ovaj pokazao žuti karton.

Dogodilo se to kao u nekom od urnebesnih skečeva legendarnog engleskog komičara Bennyja Hilla. Levi se spremao izvesti slobodan udarac, pa se malo sagnuo da bolje namjesti kopačke. Bunny je stajao tačno iza njega i odjednom se obrecnuo kao pokošen.

U prvi čas mu nije bilo uopšte smiješno, već ga je Fosterov „slobodnjak“ u rikverc toliko razljutio da mu je prvo htio pokazati crveni karton. Ali, kad su se strasti malo smirile, a vjetrić odnio miris nevolje, Foster se najiskrenije izvinio. A kad su još zatim shvatili o čemu prilčaju, obojica su prasnula u smijeh.

Umjesto isključenja, vjetroviti Foster je dobio samo žuti karton, ali i titulu igrača utakmice.

Tridesetogodišnji fudbaler je nakon utakmice nevino dodao i ovo:

„Je, istina je, pustio sam ga. Znate, sinoć sam jeo curry!“.

Izvor: Cafe.ba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *