Englezi naseli na priču o Djokoviću na novčanici

novak
Englezi su „naseli“ na šalu srpskog „tviteraša“ o tome da će lik tenisera Novaka Đokovića dospeti na novčanicu od 2.000 dinara u čast pobede na Wimbledonu, a u međuvremenu se pojavila i grupa na Facebooku koja želi Novaka na novčanici….

Na internet stranici britanskog tabloida Sun objavljena je vest da će Đokovićev lik dospeti na novčanicu od 2.000 dinara u čast pobede na Wimbledonu, ali ta informacija koju su Englezi uzeli za ozbiljno je, zapravo, šala čiji je autor jedan tviteraš iz Srbije.

„Šampion Wimbledona Novak Đoković mogao bi da dobije novčanicu sa svojim likom“, počinje tekst na web stranici lista Sun, gde se navodi da „dizajneri kažu da zelena boja novčanice simbolizuje travu koju je Đoković pojeo“ na centralnom terenu Wimbledona posle pobede u finalu nad Nadalom, prenosi Blic.rs.

U tekstu piše i da će guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić krajem nedelje razmotriti predlog da Nole dobije svoju banknotu.

Vest se zasniva na šali srpskog tviteraša @neshasr posle plasmana Novaka u finale Wimbledona i osvajanja prvog mesta na ATP listi, odnosno na foto-montaži Đokovićevog lika na „novčanici“ od 2.000 dinara.

U međuvremenu, na Facebooku je pokrenuta grupa „50 000 ljudi koji žele novčanicu sa likom Novaka Đokovića“ koja za sada ima više od 10.000 članova, prenosi Blic.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *