Dobio crveni karton jer nije hteo da skine pirsing sa penisa

crveni pirsing
Fudbalski klub iz Australije „Old Hill Wanderers“ završio je utakmicu sa jednim igračem manje, koji je dobio crveni karton zbog toga što je odbio da ukloni pirsing sa penisa….

Arron Ecclestone odbio je da ukloni pirsing zbog čega ga je sudija poslao u svlačionicu.

Njegov tim je ipak uspeo da savlada protivnički „Swinburne Reserves“, rezultatom 3:0, a na sajtu kluba tekst o pobedi nazvan je: „Old Hill trijumfovao uprkos podignutom penisu“.

„Tokom prvog poluvremena, naš igrač je pogođen loptom u prepone i napustio je teren kako bi mu se ukazala pomoć“, rekao je portparol kluba.

„U tom trenutku, sudija je shvatio da on ima pirsing na intimnom delu tela, zbog čega je dobio dva žuta kartona. Prvi za povratak na teren bez dozvole sudije, a drugi, jer zbog privatnosti nije mogao da dokaže da je uklonio pirsing.“

„Igrač našeg kluba nije ni u jednom trenutku incidenta otkrio deo svog tela sudiji ili drugim igračima na terenu. Naš tim je zadovoljan razumnim ponašanjem i igrača i sudije i prihvata da su dva žuta kartona dodeljena u skladu sa zakonima fudbala“, rečeno je u izjavi kluba „Old Hill Wanderers“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *