CRVENA ZVEZDA: Zvezdino proleće?

salata gazprom

Gasprom bi mogao da obezbedi dodatni novac za pojačanja. Adžić i Kleut putuju u Rusiju. Gasni gigant interveniše u dovođenju Salate, Božića i Volkova….

Danas je održano „veće klupskog saveta“, radi se o telu koje kontroliše finansije.

Jedna od tema je bio prelazni rok, Zvezdi je potreban novac kako bi završila poslove oko dovođenja Božića, Volkova i Kornela Salate.

Sportski direktor Ivan Adžić i gensek Kleut putovaće u Rusiju. Dogovaraju osnove saradnje sa Zenitom, a Adžić ne želi da priča o finansijama, ali ni da demantuje da će Zenit intervenisati u prelaznom roku, kako bi se ekipa pojačala.

„O finansijama brinu drugi, ja sam transfere ugovorio.  Nisam siguran da će sve biti gotovo do kraja godine, ali ne znači da do toga neće doći u januaru“, zagonetan je Adžić.

Drugim rečima čeka se zeleno svetlo od ruske kompanije. Salata vredi pola miliona, Božić 200 000 evra, a još se ne zna koliko će koštati dovođenje Volkova. Prvobitne navode o sumi od 200 000 evra, su iz Moldavije nazvali „smešnima“.

Nema sumnje da bi Zvezda, u slučaju dovođenja pomenutih igrača, uz već angažovane Evandra i Borhu stvorila mnogo jači tim nego što je to bio slučaj jesenas. Praktično polovina ekipe bi bila promenjena, a sve linije bi dobile na kvalitetu.

Sportske.net

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *