CRVENA ZVEZDA: Uskoro “paket“ iz Bratislave

komplet
Generalni sponzor „Gaspromnjeft“ obezbediće sredstva potrebna za dovođenje Marija Božića i Kornela Salate iz Slovana, pišu beogradski dnevni listovi.
Posle Evandra i Borhe, Crvena zvezda bi u narednom periodu trebalo da dobije još pojačanja.

U četvrtak je na Marakani održan sastanak novoformiranog Veća klupskog saveta, u kojem su i trojica predstavnika „Gasproma“.

Bilo je govora o pojačanjima, a sportski direktor Ivan Adžić i generalni sekretar Andrija Kleut za vikend će boraviti u Rusiji, objavile su „Večernje novosti“. Njihova poseta prvenstveno je zakazana zbog sastanka sa partnerima iz Zenita.

„Za finansije su zaduženi drugi ljudi u klubu, a u mom delu posla je sve utanačeno. Nisam siguran da će transferi biti završeni do Nove godine, ali to ne znači da neće uopšte. Ja sam optimista“, rekao je Adžić.

Još veći optimista je član Upravnog odbora Dušan Mrakić.

„Bila bi sjajna stvar da u paketu dovedemo Božića i Salatu. Sa reprezentativcem Slovačke smo u kontaktu skoro dva meseca. Odličan je igrač, a verujem da će sve biti poznato u petak“, izjavio je Mrakić za „Press“.

Menadžer Anđelko Jurkić takođe veruje u pozitivan ishod pregovora, ali smatra da zbog praznika u Slovačkoj nije realno da Zvezda dobije nove igrače pre početka iduće nedelje.

MONDO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *