CRVENA ZVEZDA: Partizanovo dete Jovan Krneta prešao u Crvenu zvezdu!

krneta
Crvena zvezda je angažovala novog odbrambenog igrača, 18-godišnjeg člana mlade reprezentacije Jovana Krnetu koji je svoju karijeru započeo u Partizanovoj školi fudbala a jedno vreme bio i priključen prvom timu crno-belih.
Krneta je najčešće klasičan štopermm mada može da igra i na poziciji desnog beka, kako sam kaže. Ugovor sa njim je potpisan na tri godine, a mladi fudbaler će do dresa prvotimca pokušati da dođe treninzima sa Prosinečkim i igranjem za Sopot, Zvezdinu filijalu.

 

 

Krneta na Marakanu stiže posle isteka stipendijskog ugovora sa „crno-belima.

 

„Radi se o talentovanom i kvalitetnom igraču. Uz to je 31. januara postao slobodan igrač. Takvu priliku nismo želeli da propustimo, posebno kad smo iz raznoraznih razloga deficitarni na poziciji štopera. Radi se o reprezentativcu Srbije koji će, verujemo, vrlo brzo zaslužiti dres Zvezdinog prvotimca“, rekao je  Ivan Adžić, sportski direktor Crvene zvezde.

 

Mladi fudbaler istakao je da će se potruditi da što pre dobije šansu i pokaže kvalitet.

 

„Verujem u sebe. Dolazim u Zvezdu sa jasnim pogledom u budućnost. Želim da napredujem i da pokažem kvalitet. Mislim da ću u crveno-belom dresu imati tu priliku. Neću se ni u kom smislu obazirati na prošlost, već samo gledam u budućnost. Ponosan sam na sve što sam do sada uradio u fudbalu ali ne želim stagnaciju već napredak. Mislim da ću sada tu šansu imati“, istakao je mladi reprezentativac i novi član Crvene zvezde Jovan Krneta.
Blic.sport.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *