CRVENA ZVEZDA: Ivanov poslednja opcija?

ivan ivanov

Salata je na Donu, pozajmica Vukovića je nerealna, Vujadinović ostaje u Škotskoj. Ukoliko Adžić nema nekog keca u rukavu, Bugarin iz Alanije ostaje poslednje rešenje za mesto štopera. Direktor Zvezde potvrđuje da su crveno – beli zainteresovani, ali dodaje da klub mora nekog da proda.

Jedan za drugim otpadali su mogući kandidati za poziciju štopera koja stvara problem Robertu Prosinečkom. Preganjanje sa Salatom je završeno neuspehom, na „Marakani“ kažu da mu je Rostov ponudio više novca.

Ostale opcije nisu bile realne, poput one sa Vukovićem, a Vujadinović izgleda nije bio po ukusu crveno – belih, ostao je u Škotskoj.

U svakom slučaju, prvi deo priprema lagano odmiče, pojačanja nema na vidiku. U prvom prijateljskom meču, Tošić je igrao uz Adija, ali to je improvizacija, Prosinečki i dalje očekuje pojačanje u poslednjoj liniji i to ne bilo koga, već fudbalera koji će odmah biti spreman da igra u standardnoj postavi.

„Zainteresovani smo za Ivanova, ali prvo neko mora da ode. Imamo previše igrača“, rekao je Adžić  za „Sportski Žurnal“

Kakve veze ima broj igrača sa mestom u timu koje je deficitarno, nije objasnio, ali Bugarin košta oko 750 000 evra, standardni je reprezentativac svoje zemlje, bio je standardan u ruskom šampionatu koji se ne može porediti sa našim prvenstvom.

Hoće li neko drugo ime iskočiti u prvi plan, teško je reći, sigurno je da Zvezda traži stranca, jer na domaćem tržištu nema igrača koji bi zadovoljio kriterijume ljudi iz kluba.

Vreme nije baš saveznik u ovoj situaciji, setimo se leta i krpljenja ekipe posle bazičnih priprema. Ceh je plaćen protiv Slovana…

Sportske.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *