CRVENA ZVEZDA: Božović dostupan crveno-belima?

bozovic
Možda ima nade za „spoj“ Miodraga Grofa Božovića i Crvene zvezde! Trener Dinama iz Moskve mogao bi postati dostupan za crveno-bele već ove zime, jer je njegov ostanak na klupi od ponedeljka, bar na papiru, postao neizvestan posle promene sportskog direktora kluba…
Konstantina Sarsanija na mestu prvog sportskog administrativca zamenio je Viktor Pančenko., prenose Večernje Novosti pisanje ruskih medija.

On je najavio za utorak razgovor i sa trenerom Miodragom Božovićem, a ima i odrešene ruke u odlučivanju što znači da može i da promeni šefa struke. Kad se zna da je Božović u Zvezdi daleko na prvom mestu želja za novog trenera, onda se može očekivati da se crveno-beli pritaje i sačekaju rasplet u Moskvi, pre nego što na drugoj strani krenu da traže zamenu Aleksandru Kristiću.

S obzirom na to da Grof ima zaista ”jak” ugovor u Rusiji, sve opcije su u igri, ako se, naravno, on sam odluči za ”Marakanu”.

Crvena zvezda je raspustila igrački kadar, proglasila zimski raspust do 10. januara, a rukave je zasukao sportski direktor Ivan Adžić. Prvo će obaviti razgovor sa šefom struke Aleksandrom Kristićem, kome je istekao ugovor. Čuda se ne događaju svaki dan, pa posle ovakve jeseni i vidnog nezadovoljstva većeg dela uprave, teško da će Kristić dobiti drugu šansu. Robert Prosinečki se samo izrodio kao ideja, ali kvalitetna. To je potvrdio i Aljoša Asanović u hrvatskim medijima:

– Za Robija je bolje da odmah ode u Zvezdu, jer ovde nema koga da vodi.

Prosinečki je i sam rekao da mu je ”Zvezda u srcu” i da bi posao trenera za njega bila sjajna stvar, ali da kao kulturan čovek zna i red. Prvo bi morao da razgovara sa selektorom Bilićem, pa familijom, a tek onda, kako reče, sa sobom. Uz to problem je i PRO licenca.

http://sportal.rs/news.php?id=40831

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *