Odbojkaške lopte za osnovce

odbojka vip sokobanja

U okviru akcije „Odbojka sutra – lopte do pobede“, koja je osmišljena u cilju popularizacije odbojke u Srbiji, Odbojkaški savez Srbije i OK „Ozren“…

podeliće sutra 30 lopti Osnovnoj školi “Mitropolit Mihailo“.

Svečana dodela je zakazana za 12 sati u školskoj sali Osnovne škole “Mitropolit Mihailo“ u Sokobanji. Pored predstavnika škole, koji će primiti lopte, prisustvovaće i predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije kao i igrači OK „Ozrena“. Nakon toga biće odigrana revijalna utakmica u kojoj će učestvovati dve mešovite ekipe učenika Osnovne škole “Mitropolit Mihailo“ koje će nositi naziv “bela ekipa“ i “zelena ekipa“.

Akcija „Odbojka sutra – lopte do pobede“ realizuje se zahvaljujući dobroj saradnji sa proizvođačem odbojkaških lopti, japanskom kompanijom Mikasa, kao i generalnim sponzorom OSS, kompanijom VIP Mobile iz Beograda a uz podršku Miistarstva prosvete i Ministarstva omladine i sporta.

U isto vreme kao u Sokobanji, lopte će biti podeljene u još 20 gradova u Srbiji, a u nastavku akcije, koja će trajati kontinuirano, planirana je podela lopti svim osnovnim školama u Srbiji, kojih ima oko 1700.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *