KK Ozren-Sokotop – Uspeh kluba, najave takmičenja, pripreme

karate
Prolećni deo takmičarske sezone za KK „Ozren-Sokotop“ bio je veoma uspešan. Sokobanjski karatisti su ostvarili zavidne rezultate, osvojivši veliki broj medalja…

kaže trener, Ivana Zanfirović. U Ligi šampiona sa 9 takmičara osvojili smo 14 medalja, što je veliki uspeh jer su neke ekipe sa više takmičara ostvarile slabije rezultate, dodaje ona. Na Kupu Srbije-“Miloš“, proverenom turniru za prvenstvo Evrope za mlade „Ozren-Sokotop“ je takodje ostvario zapažene rezultate. Medjutim, zbog finansijskih problema, kvalifikovani takmičari Lige šampiona, članovi „Ozren-Sokotopa“, njih četvoro, nisu otišli na Prvenstvo Evrope koje je održano u Holandiji jer nisu mogli da izdvoje sredstva za odlazak, kaže Ivana Zanfirović. Reč je o kvalitetnim takmičarima koji bi se sigurno ostvarili dobre rezultate, kaže Ivana Zanfirović.
Prolećni deo takmičarske sezone karatisti KK „Ozren Sokotop“ završili su IV po redu školskim takmičenjem, koje je pratio veliki broj meštana i sokobanjskih gostiju. Završili smo treninge u karate školi, učenici su na raspustu, a ponovno okopljanje najavljeno je za 1. septembar-početak nove školske godine, kaže trener KK „Ozren-Sokorop“, Ivana Zanfirovič. Septembra meseca će biti održano veliko takmičenje: Prvenstvo sveta za kadete, juniore i seniore u Čikagu. Od materijalnih sredstava zavisi da li ćemo učestvovati na ovom velikom takmičenju, kaže Ivana Zanfirović. Nakon Prvenstva u Čikagu, od oktobra, kao i svake godine, keće sezona kvalifikacija za Prvenstvo Srbije, a biće održano i Odvojeno prvenstvo Vojvodine, a očekuju nas i turniri na kojima učestvujemo svake godine, kaže ona.
Letnji karate kamp u kome će se pripremati i članovi KK „Ozren Sokotop“ biće organizovan avgusta. Karatisti „Ozren Sokotopa“, kao i svake godine nakon prolećnog dela takmičarske sezone, za predstojeća takmičenja pripremaće se u letnjem kampu. Pripreme će biti održane u Tivtu kao i prošle godine, saznajemo od trenera KK „Ozren Sokotop“, Ivane Zanfirović. Desetak, petnaestak učesnika iz Sokobanje biće na letnjim pripremama. Očekuje nas 10 dana jačih priprema i treninga, kađe Ivana Zanfirović.
TV Soko

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *