Ekipa “Frizerski salon Milenijum“ pobednik 6. Vidovdanskog turnira – Memorijal Rade Jevtić u Žučkovcu 2011

milenijum
Pobednik 6. Vidovdanskog turnira – Memorijal Rade Jevtić u Žučkovcu 2011 je ekipa “Frizerski salon Milenijum“ koja je u finalu savladala “Bukovik“ sa 5:1…
Završen je još jedan Vidovdanski turnir – Memorijal Rade Jevtić, šesti po redu, koji je svake godine sve bolji i bolji, ove godine učešće je uzelo 15 ekipa, od toga dve iz Aleksinca, igrao se dobar fudbal, a i uprkos lošem vremenu turnir je za 5 dana posmatralo preko 2500 ljudi. Prvo mesto osvojila je ekipa “Frizerski salon Milenijum“ koja je u finalu pobedila ekipu “Bukovika“ sa 5:1. Treće mesto osvojila je ekipa “Trebiča“ koja je dobila službenim rezultatom “Doktore“ iz Aleksinca zbog nedolaska pomenute ekipe.
milenijum
Pre toga u polufinalu sastali su se “Doktori“ i “Frizerski salon Milenijum“ u veoma zanimljivom meču koji je posle regularnog dela završen rezultatom 3:3, a bolji sa penala bila je ekipa “Frizerski salon Milenijum“ koja je pobedila sa 8:7 i plasirala se u finale. Drugi polufinalni duel bio je izmedju ekipa “Trebič“ i “Bukovik“, gde je Bukovik pobedio sa 9:3 i plasirao se u finale.
polufinale
Ekipa “Frizerski salon Milenijum“ pobednik 6. Vidovdanskog turnira – Memorijal Rade Jevtić u Žučkovcu 2011 je kao nagradu dobila 25.000 dinara, a drugoplasirana ekipa “Bukovika“ 10.000 dinara. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Vlada Milićević iz ekipe “Trebič“, najbolji strelac turnira je Vojkan Kuzmanović iz pobedničke ekipe sa 15 postignutih golova koji je ujedno i najbolji igrač turnira.
Turnir je prošao u najboljem redu i bez incidenata. Čestitamo organizatorima turnira na izvanrednoj organizaciji i želimo im da sledeći 7. po redu bude još bolji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *