BK Gorski – novosti

bk gorski sokobanja
Biciklistički klub „Gorski“ otvoren je za nove članove od osnivanja. Presek članstva pravi se u periodu od 01. do 15. januara, kada se obavlja licenciranje takmičara za narednu sezonu…

kaže predsednik biciklističkog kluba „Gorski“, Predrag Milenković. Inače klub će od Nove godine pa na dalje biti otvoren za sve nelicencirane kategorije. U toku je trening liga kluba „Vrelska jesen“, koja se održava u parku „Vrelo“, za šta klub ima dozvolu nadležnih organa. Ideja je, a trudićemo se da je i ostvarimo, da park „Vrelo“ u narednoj godini bude poligon za mauntin bajk, kaže Milenković. Klub trenutno radi i na izradi Ciklo-turističke karte Sokobanje.

Priprema za narednu biciklističku sezonu u Biciklističkom klubu „Gorski“ je u toku, kaže predsednik kluba Predrag Milenković. U narednoj, 2011. godini planiramo 4 trke, kaže Milenković. Biciklistrička sezona počinje početkom aprila, kada će biti održana prva trka: Školsko prvenstvo opštine Sokobanja u biciklizmu. Nakon toga, planiramo Maraton na Ozrenu koji ćemo pokušati da vežemo za koncert benda Kanda, Kodža i Nebojša, koji bi trebalo da bude dobrotvorni koncert, kojim bi bend pomogao klub „Gorski“, saznajemo od Predraga Milenkovića. Naredna, trka je Liga Srbije u Sokobanji, a 10. septembra planira se četvrta, veoma važna trka, Velika trka u Sokobanji, Trofej Sokobanje-medjunarodna trka, svetski kup u Sokobanji. Očekujemo da će voziti svetske reprezentacije koje će se boriti za učešće na olimpijadi 2012. godine u Londonu, kaže Milenković.

TV Soko

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *