VI Sajam cveća, ukrasnog šiblja i sadnog materijala

cvece
Festival cveća je tradicionalna manifestacija, koja se održava od 2005. god., u organizaciji OTKS Sokobanja, i svake godine beleži sve veću posećenost….
Učešće na sajmu je izvanredna prilika za rasadnike i poljoprivredna gazdinstva, koji se bave proizvodnjom i prodajom cveća i ukrasnih biljaka, da promovišu svoje proizvode i da ostvare poslovnu saradnju sa institucijama koje brinu o javnom zelenilu i cvetnim površinama u Sokobanji. Osim toga, Sokobanju u vreme prvomajskih praznika poseti veliki broj turista, oko 30.000, a i značajan broj Sokobanjaca pokazuje veliko interesovanje za ovaj sajam, jer Sokobanja, kao poznato turističko mesto, ima veliki broj bašti i vrtova.
Sve informacije u vezi sajma možete dobiti putem telefona na br. 018/833-988 i 833-978 . Ukoliko ste zainteresovani za učešće na sajmu, ispod teksta možete preuzeti prijavu, koju treba popuniti štampanim slovima i poslati poštom na adresu: Organizacija za turizam, kulturu i sport, Trg oslobođenja br. 2, 18230 Sokobanja, ili faksom 018/833-978 ili putem elektronske pošte na adresu: ticsoko@yahoo.com.
Izvor: Sokobanja.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *