Trening konferencija mladih lidera “Make Zero Count“

lidership sokobanja
Poziv za sve SYLP alumniste kao i sve srednjoškolce sa iskustvom u međunarodnim projektima da se prijave za učešće na trening konferenciji mladih lidera Make Zero Count koja će se održati u Sokobanji od 7. do 12. avgusta 2010. godine…

Ova trening-konferencija će okupiti 10 mladih lidera iz Sokobanje i 10 iz regiona Jugoistočne Srbije.

Cilj ovog projekta je promocija omladinskog aktivizma i volonterizma, govorništva, ljudskih prava, tolerancije, interkulturalnosti, decentralizacije kao i pisanja projekata za poboljšanje života u regijama u kojima živimo.

Ovaj projekat koji organizuju A-SMYLE alumnisti Stefan Nikolić i Milan Andrejević u saradnji sa Američkim savetom za međunarodno obrazovanje iz Beograda, Američkim kutkom iz Niša i Kancelarijom za Mlade iz Sokobanje stvara mogućnost mladim ljudima da iznesu svoje mišljenje nekim od političkih lidera, budu u mogućnosti da napišu lokalni plan akcije, pritom se aktivno uključujući u mrežu mladih aktivista Srbije.

Projekat obuhvala visok nivo radionica na gore pomenute teme kao i posetu lokalnim i regionalnim institucijama s ciljem unapređenja saradnje na regionalnom nivou.

Troškovi puta (povratna karta) i smeštaj učesnicima koji ne žive u Sokobanji su obezbeđeni.

Molimo sve zainteresovane da posalju svoje podatke: (ime i prezime, škola i razred, organizacija, iskustvo u međunarodnom projektu) kao i kraći esej do 100 reči na temu “Zašto želim da učestvujem u projektu Make Zero Count”, najkasnije do 3. avgusta 2010. na: alumnisrsouth@americancouncilssee.org

lidership sokobanja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *