Štrajk u Osnovnoj i Srednjoj školi u Sokobanji

strajk
Srednja škola „Branislav Nušić“ kao član Unije sindikata prosvetnih radnika priključila se štrajku prosvetara potpunom obustavom rada…
kaže Ana Milićević predsednik Unije sindikata prosvetnih radnika i dodaje da su potpuno obustavile rad i kolege koje nisu članovi pomenutog sindikata a koje smatraju da su zahtevi prosvetara legitimni. Međutim, jedan broj profesora sokobanjske Srednje škole nije potpuno obustavio rad već se štrajku priključio skraćenjem časova na 30 minuta…..
Radnici O. Š. „Mitropolit Mihailo“, otpočeće strajk u ponedeljak. Odbor sindikalne organizacije ove škole je na sednici održanoj 26. januara doneo odluku da se od ponedeljka, 31. januara radnici O. Š.“Mitropolit Mihailo“ priključe štrajku prosvetnih radnika. Biće ispoštovan minimum procesa rada, odnosno časovi će biti skračeni na 30 minuta, saznajemo od predsednice Odbora sindikalne organizacije O. Š. „Mitropolit Mihailo, Gordane Ilić. Očekujemo da će bar deo naših zahteva biti ispoštovan i da će se štrajk brzo okončati, rekla nam je ona u telefonskom razgovoru.
TV Soko

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *