Požar u stambenoj zgradi na Podini

Juče je izbio požar u stambenoj zgradi u Njegoševoj ulici br. 47, brzom intervencijom vatrogasne jedinice i MUP-a požar je lokalizovan…
Predsednik stanara Bratislav Svetozarević rekao je da uzrok požara nije kotao, kako se u početku mislilo, već da će stručni tim utvrditi šta je uzrok ovog požara.
Dim izazvan požarom je zahvatio stepenište i pojedine stanove čime je ugroženo zdravlje stanara, medju kojima ima i male dece i nepokretnih osoba. Požar je teško lokalizovan  zbog lošeg vremena.
Bratislav se u ime stanara zahvaljuje Vatrogasnoj ekipi i radnicima Elektrodistribucije na nesebičnoj pomoći da se požar lokalizuje. A upučuje kritiku Domu zdravlja iz Sokobanje jer nije poslao svoju mobilnu jedinicu da bi pomogla stanarim kojima je pomoć bila preko potrebna.
Lekar Miodrag Bojković, koji je u vremenu izbijanja požara bio dežuran, kaže da je primio samo dva poziva u tom vremenu, i oba su tražili Vatrogasnu službu, takodje Dom zdravlja nije primio poziv od strane policije. Sigurno je došlo do zabune, ili ljudi nisu znali broj telefona ili su okretali pogrešne brojeve, dodaje Miodrag.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *