Novosadski kvartet “The Frajle“ oduševio Sokobanjce

the frajle
Sinoć u utorak 17.avgusta sa početkom od 21:00 h na gradskom trgu održan je koncert novosadskog kvarteta The Frajle, koji je oduševio mahom mladju publiku…
Koncertu je prisustvovalo 600, 700 ljudi, poseta je bila mala zbog slabe informisanosti, odnosno u stvari malo ko je znao ko su ustvari The Frajle. Ali svi koji su prisustvovali koncertu otišli su kući prezadovoljni i puni utisaka i svi se slažu u jednom da je ovo možda bio najbolji koncert koji je bio ove turističke sezone u Sokobanji.
Ovaj ženski akustični bend, iz Novog Sada, osnovan je 2009. god., u  sastavu Marija Mirković (vokal i gitara), Nataša Mihajlović (vokal),  Nevena (vokal i gitara) i Jelena Buča (vokal). Bend izvodi velike hitove  pop, rok, r’n’b i i soul muzike, kako stranih, tako i izvođača sa naših  prostora. Jedinstvene na našoj muzičkoj sceni, „The Frajle“ spremaju  autorski materijal, koji će prezentovati tokom ove godine. Za veoma  kratko vreme bend je osvojio velike simpatije publike širom zemlje,  zahvaljujući originalnim aranžmanima, višeglasnim interpretacijama, i  velikoj harizmi, koja krasi ove četiri talentovane devojke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *