Nedoumice u naplati parkiranja u Sokobanji

parking sokobanja
Predsednik MZ Sokobanja Vlada Milojković zatražio je od RTV Sokobanja da organizuje kontakt emisiju sa predstavnicima preduzeća Parking sistem i garaže Sokobanja d.o.o.
kako bi gradjani direktno mogli da postavljaju pitanja i na taj način razreše nedoumice koje se javljaju ovih dana u vezi organizovanja i naplate parkiranja u Sokobanji.
U utorak 25. maja je počela naplata parkinga u užem centru Sokobanje, Parking sistem i garaže Sokobanja d.o.o. obavlja komunalne delatnosti održavanja i upravljanja javnim parkiralištima u gradu. U obaveštenju koje je izdao Parking sistem i garaže stoji da naplata počinje 25. maja i da se kartice mogu kupiti na kioscima, medjutim kartica na kioscima nema. Drugo ako su počeli 25. maja da rade šta će biti sa onim ljudima koji su ranije uplaćivali parking putem SMS-a. To su neke od nedoumica koje bi predstavnici ovog preduzeća trebalo da objasne i reše.
Soko TV je u prethodnom periodu od preduzeća Parking sistem i garaže Sokobanja d.o.o. dobila dva obaveštenja koja je uredno objavila u svojim informativnim emisijama. Osim toga svaki drugi pokušaj RTV Sokobanje da stupi u kontakt sa predstavnicima ovog preduzeća bio je neuspešan. Novinari RTV Sokobanje u nekoliko navrata su uspeli da dogovore interviju sa nadležnima ali ne i da ga obave jer se oni nijednom nisu pojavili u dogovoreno vreme a ni kasnije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *