Konferencija za novinare OO G17 plus Sokobanja

g17 plus sokobanja
Opredeljena sredstva biće izdvojena u najkraćem mogućem roku za sanaciju posledica koje su izazvale poplave u Sokobanji, kaže Ljiljana Pešić zamenica predsednika OO G17 Plus iz Sokobanje….
Po njenim rečima OO G17 Plus je pozvao ministarku za NIP Vericu Kalanović da obidje područja ugrožena poplavama i klizištima u našoj opštini. Ministarka Kalanović se odazvala pozivu 3. marta i tom prilikom izjavila da ta poseta nije bila planirana i da se Sokobanja ne nalazi na listi ugroženih područja za koja je predvidjena pomoć države, ali da će se ona založiti da se, nakon procene štete, izdvoje neophodna sredstva i za našu opštinu. 
Aktivnosti OO G17 Plus na obezbedjenju sredstava za završetak sportske hale rezultiraće sa prvim danima proleća, a zaršetak ovog objekta je od velikog značaja za Sokobanju i njene gradjane. Inače, već je poznato da je ministarka Omladine i sporta Snežana Samardžić Marković,  kao najveći uspeh u 2009. godini označila to što je ministarstvo bilo prisutno i uradilo deo posla iz svog domena u skoro svakoj opštini u Srbiji, a kao prioritete u 2010. godini ministarka je naznačila donošenje zakona o dobrobiti mladih i poboljšanje sportske infrastrukture, te podvukla da će ova godina biti posvećena deci i popravljanju stanju u sportskim klubovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *